You have 0 items in your cart
Poziom trudności
Łatwy
Typ posiłku
Obiad
Składniki:
- 2 l wywar warzywny Goodjo
- 0,5 kg fasolki szparagowej żółtej
- 2 ziemniaki
- 1 puszka zielonego groszku
- 1 pęczek włoszczyzny
- 0,5 kg piersi z kurczaka
- 50 g masła
- 1 łyżka oleju
- 3 Liście laurowe
- 3 ząbki czosnku
- Pieprz
- Sól
- Tymianek
- Bazylia
Wykonanie:
- Włoszczyznę i ziemniaki kroimy w kostkę i wkładamy do garnka.
- Bulion, przyprawy oraz masło dodajemy do garnka. Rozpoczynamy gotowanie.
- Fasolkę myjemy i obcinamy końcówki a następnie wraz z olejem wkładamy na patelnie i lekko podsmażamy.
- Do garnka dokładamy piersi z kurczaka oraz przyprawy i gotujemy 20 min.
- Dokładamy fasolkę i groszek do garnka.
- Gotujemy 60 min.