fbpx
ikona zupy
O nas

Czym jest Goodjo?

Goodjo to długo gotowany bulion na wyselekcjonowanych kościach i w akompaniamencie ekologicznie uprawianych warzyw i świeżych ziół. Zdrowa, doskonale wyważona baza dla zup, sosów i innych kulinarnych cudów. Goodjo to też filozofia prozdrowotna, ukłon w stronę tradycji i sprawne łączenie jej z kuchennym modernizmem.

Od lat współpracujemy z producentami z branży mięsnej. Nauczyliśmy się od nich wielu rzeczy. Na przykład tego, że utylizacja kości wiąże się z ogromnymi kosztami. Oraz tego że jedną z najważniejszych zasad jest zasada Zero Waste. Nie marnujemy więc niczego, a z mięsistych kości gotujemy doskonały wywar.

 Póki co Goodjo produkujemy w Norwegii. To obecnie najczystszy rejon Europy. W planach mamy jednak rozpoczęcie produkcji w naszym kraju. Opracowujemy właśnie innowacyjne technologie, by mieć gwarancję że i tutaj cały proces będzie się odbywał sprawnie i bez najmniejszego uszczerbku na jakości czy smaku naszych wywarów.

Nasze motto

Przygotowanie bulionu od podstaw to bardzo długi proces, ale my nie idziemy na skróty. Stawiamy na jakość. Zależy nam, by do waszych domów trafiały tylko dobre produkty, takie którymi sami chcielibyśmy dzielić się z najbliższymi. To właśnie cierpliwość i zaangażowanie zaprowadziły nas tu, gdzie jesteśmy. Cierpliwość, zaangażowanie i wielki szacunek do zdrowego stylu życia. Właśnie dlatego możemy przedstawić wam produkt doskonały, długo opracowywaną recepturę, której nie da się już ulepszyć. Czas żebyście sami się o tym przekonali.

Dla kogo jest Goodjo?

 Nasze buliony są dla wszystkich. Na ich bazie zbudujesz menu dla całej rodziny, od najmłodszych po najstarszych jej reprezentantów. Ugotujesz gorący rosół na wzmocnienie dla tych, których dopada przeziębienie albo lekką zupkę dla małych niejadków. Zaserwujesz dużą szklankę pełnego witamin wywaru miłośnikowi zdrowego trybu życia, a jeśli masz w domu sportowców – będą zachwyceni kolagenowym zastrzykiem, jaki zaserwuje im Goodjo. Nasze buliony są dla wszystkich. Dla tych szczególnie, którzy czerpią przyjemność z dawania bliskim tego, co najlepsze.

ikona zupy